Избрани Новини

Община Сандански въвежда ново мобилно приложение за заплащане в Синята зона

Приложението има редица предимства

От днес, 5 април, община Сандански въвежда ново мобилно приложение, с което може да бъде заплащан паркингът на „Синя зона“ само чрез няколко клика на мобилното ви устройство. Приложението дава възможност за виртуален паркинг, с множество функции и предимства.
Мобилното приложение MOBZZO може да бъде свалено безплатно от Google Play и App Store. Приложението има редица предимства: издаване на електронен билет; дигитални абонаментни карти – подаване и плащане на заявление за абонамент през приложението; автоматично удължаване на времето за паркиране; известия до потребителите, когато е необходимо; информация за правилата за паркиране; повторно използване на данните /номер на автомобил, картова информация, профилна информация/, както и удобният интерфейс, което го прави лесно използваемо от чуждестранни граждани.
Използването на апликацията е лесно – потребителите създават еднократно профил и въвеждат банкова карта в защитена банкова среда или изпращат sms, и могат веднага да платят за избрана от тях зона.
„Синя зона“ в Сандански вече може да се заплаща и в търговската мрежа и чрез поставените паркомати.
Въвеждането на новите начини за заплащане на „Синя зона“ в град Сандански ще улесни максимално гражданите и гостите на града, ще гарантират сигурното заплащане и контролиране на престоя на всеки потребител.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов