Избрани Новини

"Мъже под чехъл" гостуват в Разлог

Пиесата ще се играе от 19:00 часа

Днес от 19:00 часа в НЧ "15.IX.1903 - 1909" - Разлог гостуват Тончо Токмакчиев, Албена Колева и Кирил Ефремов с комедията "Мъже под чехъл". Автор Миро Гавран, постановка Владлен Александров, продукция на ДКТ "Константин Величков" - Пазарджик-
Касата ще работи от 5 април.
Местата са ограничени, при спазване на противоепидемичните мерки и 30% капацитет на залата.
Ако един оправдан след погрешна присъда затворник внезапно се завърне при разведената с него жена? Ако, понеже няма къде да отиде, поиска да живее в апартамента, който отчасти му принадлежи и който тя обитава с новия си съпруг? Ако новият прояви разбиране и каже, че няма нищо против? Ако учениците й (защото тя е учителка) започнат да й се подиграват, че живее с двама мъже по (казано на техния език) “системата сандвич”? Ако двамата неочаквано сприятелили се мъже толкова я вбесяват, че ги изгонва да спят заедно на дивана, а тя остава сама в брачното ложе? Ако внезапно се появи още една жена и заедно с това неудържим пристъп на ревност? И ако никой от четиримата вече не знае кого повече обича?
Всички тези въпроси трябва да си зададе великолепната комедийна актриса Албена Колева в звездното обкръжение на Тончо Токмакчиев и Кирил Ефремов.
Блестящата комедия е на световно известния съвременен хърватски драматург Миро Гавран.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов