Избрани Новини

Лейдитата от "Пирин" срещат дамите от Левски - Чепинци

Мачът е на базата в с.Падеш

В събота, 17 април, от 13:30 ч. Пирин Лейдис се изправя срещу отбора на Левски - Чепинци в мач от поредния кръг на Swiss Capital женското първенство по футбол. Мачът ще се проведе на базата в село Падеш и ще бъде излъчен на живо в официалната страница във Фейбук и в официалния канал в You Tube.

Това е трето поредно домакинство за Лейдис, след двете победи с по 1:0 срещу отборите на Пълдин (Пловдив) в отложен мач от шампионата и срещу Локомотив (Стара Загора) в ¼ финал от турнира за купата на България.

Пирин е на четвърто място във временното класиране на 3 точки от третия Локомотив (Стара Загора) и с мач по-малко.

"Излизаме с настроение срещу настоящия съперник. Класирането ни на полуфинал след сблъсъка срещу Локомотив (Стара Загора) допринесе за добрата атмосфера в отбора през тази седмица. За съжаление отборът ни продължава да страда от много контузии. По време на мачовете създаваме голям брой голови положения, но не успяваме да ги реализираме. Дано в предстоящия мач това се промени. Много сме доволни от това, че девойките от отбора на Станислав Костурков започват постепенно да се интегрират в първия отбор. В миналия мач Ивана Христова отбеляза гол, за да ни класира на полуфинал в турнира за купата на България. Това няма как да не ме радва", заяви старши треньорът на Пирин Лейдис Бети Баракова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов