Избрани Новини

В Разлог посадиха дръвче в двора на ОДЗ "Елиза Астинова" (снимки)

Ще расте заедно с дечицата от детската градина

Под мотото "Ако искаш да чуеш песента на птичка, не купувай клетка, ЗАСАДИ ДЪРВО", обществени възпитатели към Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Разлог организираха събитие, посветено на Седмицата на гората – да засадим дърво с децата, за да порасне едно дръвче, като дете.
Идеята има своето специално послание - децата да видят как се засажда дръвче, сами да се включат в това и да научат, разбира се, колко са важни дърветата за живота на планетата. За да има вода, чист въздух, за да има птички и да се радваме на чиста околна среда.
"За нас, като обществени възпитатели, основната ни роля е превенцията и работата с деца на различна възраст, като организираме и заедно реализираме различни кампании и инициативи в партньорство с учители, директори на детски и учебни заведения, различни експерти. Инициативи, посветени на това, да дадем добрия пример на децата за общуване, за толерантно отношение към другите, любов към книгите, дарителство и разбира се грижа и обич към природата." Това сподели обществения възпитател г-жа Лина Пъргова.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов