Избрани Новини

Българи и чужденци пълнят Мелник за Великден

Очаква се легловата база да бъде резервирана почти на 100%

Курортът Мелник ще посрещне стотици гости за Великден, информира kmeta.bg. Очаква се легловата база в най-малкия ни град да бъде резервирана почти на 100%. Така населението ще се увеличи поне 4-5 пъти. Пълни ще са и доста хотелски комплекси и къщи за гости в съседните села край курорта. Цените са по-ниски в сравнение с други курортни селища. В частните квартири нощувки се намират и само за 12 лева, а хотели предлагат за по 20-25 лева нощувка със закуска. В по-лускозните хотелски комплекси две нощувки със закуски и празнична вечеря струват между 100 и 120 лева.

„За туристите от страната и чужбина в Мелник купонът е гарантиран. Ще могат да опитат и безплатно от виното ми, всяка компания ще получи по една бутилка червен еликсир”, твърди собственик на механа. Гостите предпочитат най-малкия наш град, защото тук цените са по-ниски, а веселбата по нищо не отстъпва на тази в Сандански и Банско.

Механджиите са осигурили достатъчно количества от прочутото мелнишко вино, което ще се разлива на корем. Повечето стопани на механи няма да искат куверти. „Няма да задължаваме клиентите да плащат солени суми за консумация. Нека всеки хапне и пийне според джоба си”, казват механджии.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов