Избрани Новини

Фийни: Нужна е максимална концентрация и пълна мобилизация

В понеделник, 19 април, "Пирин" посреща "Добруджа" (Добрич)

В понеделник, 19 април, Пирин посреща Добруджа (Добрич) в мач от 28-ия кръг на Втора лига. Двубоят на стадион „Христо Ботев“ е с начален час 19:30 и ще бъде излъчен на живо по Диема Спорт. Мачът ще бъде ръководен от рефера Мустафа Шефкет.
Пирин е на първа позиция в класирането на четири точки пред втория Локомотив (София). Първата среща от настоящия сезон с отбора на Добруджа завърши с победа с 2:0 за „орлетата“, като крайния резултат бе оформен след автогол на Дони Дончев през първото полувреме и попадение на Спас Георгиев след почивката. В миналия кръг Добруджа взе служебна победа с 3:0 срещу Кариана, а преди това завърши 0:0 при гостуването на Литекс. Тимът от Добрич заема 9-та позиция във временното класиране. Ето и мнението на мениджъра на Пирин Уорън Фийни за предстоящия двубой:

„Очаква ни пореден труден мач по пътя към изпълнението на целта. Добруджа е добре организиран отбор. Мога да кажа само добри думи за работата на техния мениджър, защото отборът се старае да играе футбол и има облик. Започнаха добре гостуването си на Локомотив в София, след това взеха точка навън при визитата в Ловеч. В редиците им има двама наши бивши футболисти, които са качествени играчи, представят се добре и ще искат да продължат по същия начин. Но ние сме домакини и трябва да преследваме поредните точки, за да се доближим до изпълнението на задача ни. Нужна е максимална концентрация и пълна мобилизация, защото все още не се постигнали нищо. Тимът ни показа характер и воля при гостуването на Миньор в сряда. Момчетата тренираха отлично в последните дни и са готови на 100% за поредното предизвикателство. Извън плановете остава Конър Хендерсън, Джон Аийна тренира здраво, за да се върне в групата. Всички останали са на линия, за да вземат участие в срещата. Макар и от дистанция усещаме подкрепата на нашите фантастични фенове и се надявам да ги зарадваме с добро представяне“, заяви пред www.fcpirin.com мениджърът на “орлетата”.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)