Избрани Новини

Три ПТП-та станаха през уикенда в Благоевградско

Трима са ранени, един загина

  1. На територията на област Благоевград през уикенда станаха следните ПТП:

    - На 16.04. около 19:00 часа в Сандански е станало ПТП, при което лек автомобил „Тойота Аурис“ с 56-годишен водач от София, движейки се по АМ „Струма“ за включване към бул„Европа“, не спира на пътен знак „Стоп“ и навлизайки в кръстовище, блъска в задната му част лек автомобил „Пежо Партнер“ с 64-годишен водач, движещ се по път с предимство. При инцидента, с разкъсно-контузни рани на носа и окото и със скъсано сухожилие на пръст на ръката е пострадал водачът на лекия автомобил „Пежо“, а с контузия на главата е пътуваща в автомобила 62-годишна жена.

    - На 17.04. около 22:55 часа на пътя между с.Копривлен и с.Ново Лески лек автомобил „Сузуки Гранд Витара“ с 19-годишен водач от гр.Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излязъл вляво от платното за движение и се е преобърнал. С контузия на главата и охлузни рани на ляв крак пострадал водачът на автомобила, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение. Пробата за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отрицателна.

  2. - Мъж на 27 години е загинал при ПТП в района на село Кърналово. Сигнал за инцидента е получен около 17:40 часа на 18.04. На път извън републиканската пътна мрежа в района на с. Кърналово 27-годишен водач на мотоциклет "Ямаха" се блъснал в лек автомобил "Опел Зафира" и загинал на място. На водама на лекия автомобил са направени проби за употреба на алкохол и наркотици, които са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов