Избрани Новини

Изложба и книгата "Лидери за ново начало" представят в Гоце Делчев

С дискусия ще очертаят профила на лидерите за един по-успешен свят

Бизнес инкубатор - Гоце Делчев кани на интересни събития днес в сградата на Международния образователен бизнес център в Гоце Делчев за официалното представяне на на изложбата и премиера на книгата "Лидери за ново начало".
Акценти:
10.30 - 12.00 – Предизвикателства и възможности на средата, в която живеем. Ролята на устойчивите лидери, изказвания на представители от бизнеса и гражданския сектор в Гоце Делчев.
14-15 ч. - изложба, младежка интерактивна игра, дискусия и премиера на книгата "Лидери за ново начало" за новите устойчиви лидери, вдъхновени от ООН - за младежи от региона, изявени лидери
Д-р Марина Стефанова, Жюстин Томс, Джейн Муита, Естер Гомбаш - 4 жени на различна възраст, с различни професии се стремят да очертаят профила на лидерите за един по-успешен свят. Според тях всеки човек може да е лидер. Трябва само да е достатъчно смел и честен към себе си, към другите и обществото.
В несигурните дни на пандемията има хора, които преодоляват трудности, смели и креативни, решителни и загрижени за съдбат на другите и на планетата.
Дискусията ще водят д-р Марина Стефанова, Софийски университет и Жюстин Томас, Фондация "Каузи".
Мероприятието ще се проведе при спазване на всички противоепедимични мерки. Заради ограниченията молят да заявите интерес предварително на имейл bi_gd@abv.bg или телефони 0884 787373, 0751 60404.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)