Избрани Новини

Брилянтна английска комедия идва в Благоевград

Ще гледаме пиесата "Сватба със закъснител"

В Благоевград идва най-най-новата комедия от Фери Арт с Филип Аврамов, Мая Бежанска и компания. Брилянтна английска комедия! Ще се стопите от смях! Изключително препоръчително!
Ще видим комедията "Сватба със закъснител" тази вечер от 19.00 часа в зала "Яворов".
Режисьор Николай Гундеров, участват Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова и Христина Джурова.
"Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно - с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор. Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил, който заедно с ергенския си живот, може да се раздели и с истинския? Рейчъл, която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук”, вместо да е „там”? Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?
Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните британски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал автора Робин Хаудън. Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях."
Пазете се и бъдете здрави!
И помнете - театърът е едно от най-безопасните места - всички гледат в една посока, разстоянията помежду ви се спазват през цялото време, в залата има модерна климатична инсталация, а смехът е гарантиран!
Или както казва великият Чаплин: "Ден без смях е пропилян ден"!


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов