Избрани Новини

"Пирин" (Благоевград) завърши по шампионски сезона във Втора лига (видео)

"Орлетата“ надиграха с 2:0 "Струмска слава" в последния си мач

Пирин (Благоевград) завърши по шампионски сезона във Втора лига. „Орлетата“ надиграха с 2:0 Струмска слава в последния си мач във второто ниво на родния футбол в празничната атмосфера на стадион „Христо Ботев“. Мачът бе със специална програма с водещ – известният привърженик на Пирин Боби Ваклинов. В програмата взеха участие Ансамбъл „Пирин“, мажоретките на Пирин, младата певица Александрина Механджийска и други. Преди началото на двубоя собственикът на Пирин Пол Белогур отправи празнично послание към феновете на футбола в града.

В герой за нашия отбор се превърна резервата Преслав Йорданов, който вкара и двата гола в 73-от дузпа и в 76-ата минута. Дебют за първия отбор на „орлетата“ направиха Ивайло Тодоров, който стартира като титуляр и Вергил Янев, който влезе като резерва.

След края на двубоя Пирин получи купата и златните медали за първенец на Втора лига. Това стана пред много фенове на „орлетата“, които се стекоха за празника. По време на награждаването имаше тържествена заря, конфети и много емоции.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов