Двама лидери на партията на Трифонов в Кюстендил и Дупница аут от ръководните постове - blagoevgrad.utre.bg

Двама лидери на партията на Трифонов в Кюстендил и Дупница аут от ръководните постове

16 май 2021, 18:38 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    pixabay.com

    В Дупница е д-р Здравко Данаилов

Новият областен координатор в Кюстендил е Снежанка Райчова Траянска

Двама лидери на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ” в Кюстендилско бяха свалени от постовете си след спешно заседание на областното ръководство, на което присъстваха представители на националното ръководство, съобщава struma.bg.

След като областният координатор о.з. подполковник Огнян Иванов беше освободен от поста и мястото му зае Снежанка Райчова Траянска, счетоводител и вещо лице в Окръжен и Административен съд в Кюстендил, с ръководния пост в партията се раздели и общинският лидер в Дупница Николай Златарски. Той подаде оставка веднага след изборите на 4 април. Златарски беше на косъм да влезе в 45-тото народно събрание.

До последно намеренията за първите двама в листата на „Има такъв народ” в 10 МИР – Кюстендил бяха да влязат като депутати от столицата. Водачът на листата обаче Виктория Василева изигра лоша шега на Златарски. Тя подаде молба в НС за депутат от 25-и столичен район, но я изтегли в последния момент и влезе в НС от 10 МИР – Кюстендил, което отряза пътя на Златарски към парламента.

Вчера на мястото му като общински координатор в Дупница е избран стоматологът д-р Здравко Данаилов, потомствен лекар. Семеен, с две деца. Досега Данаилов не е бил политически обвързан.  
Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета