Избрани Новини

Специализираното изложение за земеделие "Бата Агро" ще се проведе от 1 до 5 юни с пълно портфолио от изложители

Изложението е организирано в съответствие с всички противоепидемични мерки

13-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника, ще се проведе от 01 до 05 юни на Летище Стара Загора. То ще представи традиционно най-новото от агротехниката и технологичните иновации, както и пълно портфолио от продукти и услуги за земеделието на едно място. Към момента участие са заявили 182 фирми на площ от над 39 600 кв.м. Това е най-голямото издание на БАТА АГРО като площ до момента.

Изложението е юбилейно, тъй като отбелязва 10 години от първото издание на форума. То ще бъде с успешният форма́т на изложбените площи от 2019-та година, който предоставя по-добър достъп, видимост и компактност на изложението.

Освен традиционните демонстрации на самоходна и прикачна техника и възможността за тест драйв, в БАТА АГРО ще се представят и няколко от най-големите фирми за семена, торове и препарати, които участват с опитни полета с посеви. По този начин земеделските производители могат да видят действието на препаратите върху есенни и пролетни култури в реални условия на полето и така да направят още по-лесно своя избор.

БАТА АГРО ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки за осигуряване безопасността и здравето на всички присъстващи. Въведен е специален Протокол за организиране и провеждане на изложението в условията на пандемия, който се спазва от организатора, всички участници и посетители. Всички щандове ще бъдат открити и с постоянен достъп на свеж въздух в изложбените и общите помещения. Също така е организирана навигация на трафика от посетители с еднопосочно движение и отделни точки за вход и изход в изложението.

Ще се спазва физическа дистанция от 1,5 метра, а носенето на лични предпазни средства, покриващи носа и устата, е задължително. Осигурени са дезинфектанти и предпазни средства при нужда. Също така е организирана дезинфекция и почистване на общите и сервизни части, както и специален екип от хора, който да следи за стриктното спазване на мерките.

13-ото издание на БТА АГРО е с удължен период на провеждане - общо 5 работни дни, така че да се осигури по-равномерна посещаемост.

Всички земеделски производители и представители на бизнеса са добре дошли. Посещението е безплатно, като е необходимо да се направи регистрация – предварително на уебсайта на БАТА АГРО или на място в дните на изложението.

За Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО

БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за селското стопанство и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци.

12-тото издание на БАТА АГРО през 2019 година беше най-голямото като площ в историята на изложението – в него участваха 187 фирми на повече от 37 700 кв. м. изложбена площ. Посетителите за четирите работни дни бяха близо 15 400 души.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов