Избрани Новини

ГЕРБ подкрепи кандидатурата за кмет на Благоевград на Андон Тодоров

Независимият Тодоров е издигнат от Инициативен комитет с широка подкрепа

ГЕРБ подкрепи кандидатурата за кмет на Благоевград на независимия Андон Тодоров, издигнат от Инициативен комитет с широка подкрепа, в който участват видни общественици и интелектуалци, университетски преподаватели, ВМРО, Партия на Зелените, Съюз на офицерите и сержантите от запаса.
Кандидатурата на Андон Тодоров, който бе председател на Общинския съвет, бе представена на благоевградчани в зала „22 септември”. В срещата участваха зам.председателят на ГЕРБ Томислав Тончев, членoвете на ИК проф.Костадин Ангелов и Деница Сачева, Младен Маринов, областният координатор на ГЕРБ и евродепутат Андрей Новаков.
„За мен Благоевград не е просто градът, в който съм се родил и живея, а е житейска мисия и ми беше тежко 2 години да гледам как най-хубавият град в страната пропилява потенциала си. Единственото решение пред мен е да приема предложението на Инициативния комитет, който ме издига за кандидат за кмет на общината. На тази крачка се реших, след като получих подкрепа от най-голямата политически партия в България. ГЕРБ, която спечели последните парламентарни избори, както и последните 13 избора в България”, обърна се към жителите на Благоевград кандидатът за кмет Адон Тодоров.
„В хода на най-тежката епидемия, когато Благоевград се задъхваше, често се чувах с Андон Тодоров, той се бореше за всеки един гражданин на Благоевград, искаше помощ за Благоевград. Ето такъв човек трябва да управлява този град”, заяви проф.Ангелов.
Зам.председателят на ГЕРБ Томислав Дончев подчерта, че Благоевград заслужава повече и трябва да се ръководи от човек с идеи и потенциал. "Убеден съм, че най-доброто предстои”, заяви Томислав Дончев.
„2019 г. ГЕРБ-Благоевград получи тежък удар, но след последните парламентарни избори се върнахме начело и мислим да останем там”, бе категоричен областният координатор на ГЕРБ Андрей Новаков.
Младен Маринов обясни, че е свързан с Благоевград и градът трябва да бъде управляван от човек с опит, силен дух, за да се преодолее изоставането в развитието през последните 2 години.
Бившият социален министър Деница Сачева също заяви своята подкрепа за независимия кандидат за кмет на Благоевград Андон Тодоров. "Вярвам, че той ще работи с голямо сърце в помощ на хората и за развитието на този град”, подчерта Сачева.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов