Избрани Новини

Един Ден на детето не е достатъчен!

Днес ДТ "Н.Вапцаров“ – Благоевград представя пиесата "Летящата принцеса"

По случай Международния ден на детето – 1-ви юни, Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград е подготвил специална програма за всички малки театрални любители и техните родители.
Честването на детския празник започна в театъра още в петък, когато се изигра спектакълът „Летящата принцеса“ по приказката на Джордж Макдоналд. Не пропускайте завладяващата история за принцеса Росарио, която е омагьосана от злата вещица Моргана и е принудена да лети, без да може да стъпва по земята. Дали заклинанието ще бъде развалено ще можете да разберете днес от 11:00 часа на сцената на театъра.
Детските спектакли продължават и в неделя и понеделник – 30 и 31 май, когато от 11:00 и от 18:00 часа детските зрители и техните родители ще могат да гледат една от любимите приказни истории за силата на истинската любов – „Красавицата и Звяра“.
На първи юни Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград ще се включи в специалната програма, организирана от Община Благоевград със спектаклите „Пинокио“ и „Мечтата на духчето“.

 

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов