Избрани Новини

Областният управител на Кюстендил инж.Александър Пандурски представи своите заместници

Това са Йордан Гогев и инж.Георги Илинов

На пресконференция днес областният управител на Кюстендил инж. Александър Пандурски представи официално своите нови заместници – Йордан Гогев и инж. Георги Илинов.

„С известно закъснение, заради ангажименти с централното ръководство, представяме новите зам. области управители, назначени със заповед на министър-председателя от 28 май. От 31 май те са част от нашия екип. Аз ги поздравявам във връзка с тяхното назначение и искам да кажа, че ние, колегите от Областна администрация, ги приемаме с надеждата за една добра и ползотворна работа в името на най-важната задача, която стои пред нас – провеждането на честни и прозрачни избори в пандемична обстановка. Искам да изкажа и нашата благодарност за работата на досегашните зам. областни управители – д-р Матей Попниколов и Райчо Цветин, и да им пожелаем успехи занапред”, заяви областният управител Александър Пандурски.

Губернаторът на Кюстендил представи и ресорите, за които отговарят неговите заместници.

Ресорите на Йордан Гогев са: провеждането на държавната политика на регионално ниво в областта на околната среда и водите, туризъм, трудова и социална политика, екология, младежки дейности и спорт, екология, сигурност и обществен ред. „На 60 години съм, семеен, с две деца. Имам 20-годишна професионална кариера в системата на българската армия като офицер и съм заемал различни ръководни длъжности. Завършил съм и Военната академия „Г. С. Раковски“ в София. След армията, през последните 10 години работех в областта на ВиК сектора”, представи себе си Йордан Гогев.

Инж. Георги Илинов отговаря за областите: икономика, инвестиционно развитие, земеделие, храни и гори, култура и образование. „Семеен съм, с две деца и четири внучета; щастлив, за което благодаря на Бога. Не съм роден в Кюстендил, но съпругата ми е оттук и аз дойдох да живея в Кюстендил. Работел съм в Кондензаторния завод, Агенция Митници и в частния бизнес. Винаги съм държал на професионализма при изпълняване на служебните ми ангажименти”, каза за себе си Георги Илинов.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов