Избрани Новини

Областните управители на Кюстендил и Благоевград проведоха работна среща

Двамата обсъдиха актуални за областите и страната теми

Областният управител на Кюстендил инж.Александър Пандурски и на Благоевград - Николай Шушков, проведоха работна среща в Областна администрация - Благоевград. Двамата обсъдиха актуални за областите и страната теми, както и работата на регионалните структури, които оперират на териториите на Благоевград и Кюстендил.

Обсъдени бяха и възможностите за развитие на регионите, като се има предвид, че имат сходни възможности и проблеми за разрешаване. Николай Шушков и инж.Пандурски коментираха също актуални социално-икономически теми.

Предвид епидемичната обстановка бяха обсъдени мерките и възможностите за увеличаване на имунизационния обхват и на темповете за ваксиниране срещу COVID-19.

Усилията и на двамата областни са насочени към изпълнение на ангажиментите по организационно-техническата подготовка на предсрочните избори за Народно събрание на 11 юли. Провеждането на честен и прозрачен вот е приоритет в работата на администрациите, но успоредно с това да се гарантира и ефективна административна дейност.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов