Избрани Новини

Важно гостуване предстои на "Пирин Лейдис"

Утре от 17:30 ч. Пирин Лейдис гостува на "Риал" (Ковачевци)

В неделя, 13 юни, от 17:30 ч. Пирин Лейдис гостува на Риал (Ковачевци). Мачът от 24-ия кръг на Swiss Capital женското първенство по футбол ще бъде излъчен пряко по Sportal TV.

Двубоят ще се проведе на стадион “Димитровец” и е от изключително значение за запазването на четвъртото място в класирането за нашия отбор. Три кръга преди края Пирин Лейдис е с равни точки с петия – ЛП Суперспорт, но е и с мач по-малко. В първия мач от сезона на стадион „Христо Ботев“ Пирин спечели срещу Риал с 8:1.

В миналия кръг тимът на Бети Баракова и Боби Ганчев спечели срещу Етър с 2:0, а попаденията отбелязаха Антонина Шопска и Здравка Парапунова.

„Последната ни победа срещу Етър повдигна настроението на отбора. Излизаме с позитивна нагласа срещу Риал. През зимната подготовка направихме контрола срещу този отбор, така че знаем, че не са за подценяване. Момичетата от Ковачевци се стараят да играят футбол, наподобяващ на нашия – с подавания и постепенно изграждане на атаките. Подготвяме се за здрав футболен сблъсък, в който съм сигурна, че футболните запалянковци ще останат доволни“, сподели пред www.fcpirin.com старши треньорът на Пирин Бети Баракова.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов