Избрани Новини

Втори ден в Сандански продължава Държавният лично-отборен шампионат по колоездене

Той е за юноши младша възраст и девойки старша възраст

За първи път в община Сандански се провежда Държавен лично-отборен шампионат по колоездене за юноши младша възраст и девойки старша възраст. Надпреварата се организира от община Сандански и Българската федерация по колоездене.
Старт на втория колоездачен ден ще бъде даден днес, недля, точно в 9:30 ч. на пл„България“ за дисциплината общ старт – девойки старша възраст и юноши младша възраст, които ще изминават едно и също трасе с дължина около 60 км. Трасето обхваща Сандански-Поленица-Джигурово-Ласкарево-Склаве-Спатово-Ново Делчево и обратно до Поленица /2 обиколки/. Финалът ще бъде на площад „България“, където в 12:15 ч. ще се състои награждаването на победителите.
Талантливите състезатели на България ще могат да покажат най-доброто от себе си и ще бъдат оценени от съдийска колегия. За община Сандански, която е „Европейски град на спорта за 2021 г.“, провеждането на състезание от държавния лично-отборен шампионат по колоездене е привилегия и сигурен знак за утвърждаване и развитие на спорта.
Във връзка с провеждането на Държавния лично-отборен шампионат по колоездене в община Сандански, се апелира към водачите на моторни превозни средства да преустановят паркирането на автомобилите си на 13 юни /неделя/, от 08:00 ч. до 13:00 ч.
- по бул.„Свобода“, ул.„Тодор Каблешков“, ул.„Стефан Стамболов“, ул.„Младост“ в посока с.Поленица /ул„Първи май“ и ул.„Македония“/ и централните улици на с.Джигурово, с.Ласкарево, с.Склаве, с.Спатово и с.Ново Делчево.
Посочените маршрути ще бъдат затваряни поетапно за движение за провеждане на Държавния лично-отборен шампионат по колоездене за юноши младша възраст и девойки старша възраст.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)