Избрани Новини

Водач загина на място, затиснат от автомобила си край Петрич

Пътният инцидент станал на черен горски път в землището на Долна Крушица

  1. На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

    На 11.06. около 09:30 часа на черен горски път в землището на с.Долна Крушица, община  Петрич, 67-годишен мъж от селото, управлявайки лек автомобил „Ваз“, загубил контрол над автомобила, който излязъл извън пътя и се преобърнал на дясната си страна. Водачът на автомобила е затиснат от него, в резултат на което е починал на място. По случая е образувано досъдебно производство.

    На 12.06. около 13:05 часа на Е-79 в района на Благоевград е станало ПТП, прие което лек автомобил „Рено Лагуна“ с 49-годишна водачка от Дупница, движейки се в посока към София, поради рязко намаляне на скоростта на движещ се пред него лек автомобил променил посоката си на движение наляво и се е ударил в мантинела. При инцидента няма пострадали хора. Нанесени са материални щети.

    На 13.06. около 19:50 часа 15-годишна велосипедистка от гр.Гоце Делчев, движейки се от с.Мосомище към път II-19, в района на кръстовище, се сблъсква с лек автомобил „Мазда“, движещ се по път с предимство. При инцидента с фрактура на ключицата е пострадало 15-годишното момиче, което е настанено за наблюдение в МБАЛ-Гоце Делчев. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на 28-годишния водач на лекия автомобил е отрицателна.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов