Избрани Новини

Росен Желязков: Зад харвардския чар стои озъбения реваншизъм и сянката на Държавна сигурност

При нас има промяна, а не подмяна, заяви Желязков в Благоевград

"Зад харвардския чар стои озъбения реваншизъм и сянката на Държавна сигурност. Това, което се предлага, е подмяна. На изборите ние ще сме първа политическа сила, с която всички ще се съобразяват. При нас има промяна, а не подмяна”, заяви Росен Желязков в Благоевград.

"Какви са упреците към нас - били сме системна партия? Да, системни сме, защото сме за парламентарна република с пазарна икономика, където младите успяват. Постигнахме рекорди в брутния вътрешен продукт на държавата, в кредитния ни рейтинг. Това са обективните неща, срещу които се вадят несъстоятелни аргументи. Постигнахме стабилна среда, в която хората разгръщат своя потенциал, развиват се като свободни европейци”, посочи Росен Желязков пред над 500 симпатизанти и съмишленици в най-голямата спортна зала в Благоевград По думите му така наречените партии на протеста се крият зад паравана на служебния кабинет, който няма да има значение, но е там, за да създава страх и да обезценява постигнатото.

"Това, което ни отличава от всеки друг политик или партия, е, че имаме нещо зад гърба си. Ние не говорим какви са другите, а какво сме постигнали и какво можем да направим още. Говорим за идеи, за проекти, за резултати. Гледам тази пълна зала и виждам, че никой не може да ни изчегърта”, каза от своя страна евродепутатът Андрей Новаков. Според него другите партии клеветят ГЕРБ, защото няма как да отрекат увеличението на пенсиите и на заплатите, няма как да не виждат изградените пътища, обновените детски градини и училища. „Какво им остава тогава? Остава им да си измислят и да скалъпват истории. Защото щом не могат да атакуват нас, ще громят доверието в нас. Ще удрят по съвестта на хората, които гласуват за нас. Ще ги карат да се съмняват, да не ни вярват, да се срамуват, че ни подкрепят”, заяви Новаков. Той призова симпатизантите на най-голямата политическа сила в България да не се поддават на манипулациите, тъй като винаги ще има кой да напада силните.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов