Избрани Новини

Неправоспособен 14-годишен мотоциклетист без каска се удари в лека кола

Младежът е транспортиран за лечение в София без опасност за живота

  1. На територията на област Благоевград през почивните дни са станали следните ПТП:

    На 19.06. около 20:20 часа на пътя между с.Теплен и с.Беслен, община Хаджидимово, неправоспособен 14-годишен водач на мотоциклет „Сузуки“, който не е регистриран по надлежния ред, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой навлиза в лентата за насрещно движение и се сблъсква с движещ се по нея лек автомобил „Опел Антара“. С контузия на десен крак и подкожен хематом на главата е пострадал 14-годишният младеж, който е транспортиран за лечение в София без опасност за живота. По време на движението той е бил без предпазна каска.

    На 19.06. около 12:50 часа между Петрич и с.Ръждак е станало ПТП, при което лек автомобил „Фолксваген Поло“ с 51-годишен водач от с.Марикостиново е навлязъл в лентата за насрещно движение  и се блъснал в лек автомобил „Нисан“. В резултат от удара лекият автомобил „Нисан“ е излязъл вдясно от пътя и е блъснал странично паркиран товарен автомобил „Форд“. При инцидента са пострадали 48-годишна пътничка в лекия автомобил „Нисан“, която е получила болки в гърдите и 46-годишна пътничка от лекия автомобил „Фолксваген“, която е с фрактура на ребро и наранявания на гърдите. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

    На 19.06. около 16:50 часа на пътя между с.Раздол, община Струмяни и местността Студена вода лек автомобил „Тойота Рав 4“ с 67-годишен водач от Сандански, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 32-годишен водач. С подкожен хематом на главата е пострадала 68-годишна жена, пътуваща в лекия автомобил „Тойота“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)