Избрани Новини

Ново съоръжение има градският парк на Петрич

Стрийт фитнесът набира все повече популярност сред младите хора

Приключи монтирането на новото съоръжение в градският парк на Петрич за любителите на фитнес заниманията на открито. Придобивката включва 5 броя лостове на различни височини, маймунска стълба, шведска стена, мултифункционална стойка за опори, двойна успоредка, мултифункционални ръкохватки за набирания с топки, лост за хюмън флаг, лежанка за коремни преси с възможност за регулиране на височината. Стрийт фитнесът набира все повече популярност сред младите хора, а елементите, които вече са налични в градския парк, позволяват също провеждане и на състезания.

Инициативата за новата придобивка е съвместна – на Община Петрич и дарител, пожелал анонимност. Така последователно продължават усилията на местната управа за превръщането на градския парк в предпочитано място от жителите на общината, които да имат възможност за пълноценен отдих и спортуване на открито.

Припомняме, че само преди месеци беше въведена в експлоатация и стена за катерене, предназначена за подрастващи и възрастни. Предстои реализирането на още една мащабна идея в района на градския парк, която ще бъде голямата изненада за жителите на общината, тъй като градът ще се нареди сред малкото в страната с подобно съоръжение.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)