Избрани Новини

15-16-годишни неправоспособни шофират като бесни и предизвикват ПТП-та

При едната катастрофа загина 15-годишно момиче

  1. През изминалите почивни дни на територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

    На 17.07. около 15:00 часа е получен сигнал за ПТП на пътя между с.Ваклиново и с.Кочан, община Сатовча. Лек автомобил „БМВ“ с неправоспособна 16-годишна водачка от с.Кочан на ляв завой е излязъл вляво от платното за движение, преобърнал се е и се е блъснал в крайпътно дърво. В резултат на инцидента е починало 15-годишно момиче, пътуващо в автомобила и са пострадали 16-годишна, която е с фрактура на ръката, 15-годишна, която е с фрактура на рамото, 15-годишна, която е с охлузни рани по тялото и водачката на автомобила, която е с охлузни рани по тялото.

    На 17.07. около 16:00 часа в района на кръстовище между ул.„Ст.Димитров“ и ул.„Г.Бенковски“ в гр.Сандански мотоциклет „Сузуки“ с 37-годишен водач от града навлязъл в насрещната пътна лента и допуснал ПТП с лек автомобил „Ваз“. С фрактура на ляв глезен е пострадал мотоциклетистът. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

    На 18.07. около 11:30 часа в с.Рибново неправоспособен 15-годишен водач от с.Бяга, община  Брацигово, управлявайки мотоциклет „КТМ“ и движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, за да избегне удар с лек автомобил, се ударил в паркиран автомобил. С разкъсно-контузна рана на коляното е пострадал мотоциклетистът. Пробата за наличие на алкохол в издишания от него въздух е отрицателна.

    На 18.07. около 17:35 часа между с.Марчево и с.Горно Дряново е станало ПТП, при което лек автомобил „Тойота Ярис“ с 27-годишна водачка от Мездра навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в лек автомобил „Фолксваген Туран“. С охлузване на лицето е пострадало бебе на 5 месеца, което е пътувало в лекия автомобил „Фолксваген“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов