Избрани Новини

Бъди доброволец на Банско джаз фестивал 2021!

Фестивалът е от 6 до 15 август

Джаз фестивалът в Банско съществува още от 1998 г., когато д-р Емил Илиев, лекар и страстен любител на музиката, постепенно превръща града в негова сцена. Днес основателят му вече не е сред нас, но фестивалът продължава живота си и нарежда богата програма в рамките на 8 дни.
Има и новости - освен вечерните концерти, които се провеждат на площад "Никола Вапцаров" в сърцето на Банско, от тази година в градския парк през деня ще има и сцена за млади таланти, лауреати на международни и национални конкурси, които тепърва изгряват в джаз музиката.

Освен звук, организаторите готвят също и съпътстваща програма с игри и състезания за големи и малки, а както дотук вече сигурно си се досетил, твоето доброволческо участие е от съществена важност за фестивала, така че да протече като по ноти.

Нужни са доброволци, които да предоставят информация на посетителите по програмата, активностите и по логистични въпроси, подпомагат музикантите, изпълнителите и организаторите при провеждането на събитията и активностите от програмата, насочват и подпомагат публиката по време на концертите, контролират достъпа до ВИП зоната на гостите с пропуски, участват в организацията и провеждането на дневните активности.

Всяко събитие ще започва с кратка среща с експерти, които ще те запознаят лично с отговорностите ти, ще набележат важните задачи и ще отговорят на въпросите ти.

Фестивалът е от 6 до 15 август 2021 г.

Ще се разработи и график с ангажираност на смени, който ще се съобразява с възможностите на всеки.

Включи се до 30 юли 2021 г.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов