Избрани Новини

Откриха обновеното Акушеро-гинекологично и родилно отделение в Разлог

Извършено е цялостно обновяване и освежаване на стаите

Днес кметът на община Разлог инж.Красимир Герчев, управителят на МБАЛ - Разлог д-р Божидар Велев и д-р Илиян Попов прерязаха лентата на обновеното Акушеро-гинекологично и родилно отделение.
Освещаване на отделението и водосвет за здраве отслужи отец Димитър Белчин.
Всички стаи са реновирани – извършено е цялостно обновяване и освежаване на стаите. Отделението е не само с нова визия, но и с модерна, удобна и функционална среда за младите майки и новородените, както и за лечение на болните. Средствата за ремонт и пълна реконструкция са осигурени от бюджета на община Разлог.
Управителят на МБАЛ - Разлог д-р Божидар Велев изрази отново своята огромна благодарност към кмета на община Разлог инж. Красимир Герчев за оказаната подкрепа.
„Аз съм изключително щастлив, защото в навечерието на празника Успение Богородично имаме възможност да открием тези две придобивки за нашата болница. Благодаря на общинските съветници, които подкрепиха тази инициатива – 100% финансиране от бюджета на община Разлог, за да имаме добро отделение, с по-висок стандарт. Надявам се да имаме все повече майки и деца. Пожелавам със здраве да се ползва и бъдещи успехи“ – каза инж.Герчев.


Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)