Вече даряват за ремонта на инфекциозното отделение на МБАЛ - Благоевград - blagoevgrad.utre.bg

Вече даряват за ремонта на инфекциозното отделение на МБАЛ - Благоевград

17 август 2021, 12:00 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    МБАЛ Благоевград

    Повече от 30 години не е ремонтиран

Сдружение "Ние жените" дарява 500 лева

Повече от 30 години не е ремонтиран покривът на Инфекциозното отделение в МБАЛ -  Благоевград и ръководството на лечебното заведение обяви началото на дарителска кампания. Тя започна преди няколко дни и все още не е ясно дали са постъпили средства по сметката на болницата, каза за Радио Благоевград директорът д-р Огнян Митев.

Д-р Митев обясни, че в момента извършването на строително-монтажни работи е невъзможно, тъй като се чака актуализация на бюджета. Болницата е в добро финансово състояние, но ще бъдат необходими средства за посрещането на евентуалната четвърта вълна на COVID-19, обясни д-р Огнян Митев. 

В сайта на МБАЛ - Благоевград е обявена дарителската сметка. Средствата ще бъдат използвани само за ремонт на покрива на инфекциозното отделение, който е изключително належащ. Самото отделение е в добро състояние, подчерта д-р Митев.

Основно разчитаме на подкрепата на държавата, но и на дарители, а фирмата-изпълнител ще бъде определена с конкурс съгласно Закона за обществените поръчки, подчерта д-р Митев.

Председателят на Сдружение "Ние жените" Здравка Чимева, обяви, че сдружението е заделило 500 лева и призова всички да се включат в дарителската кампания.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета