Избрани Новини

Блъснаха пешеходка в "Еленово"

Тя е с фрактури на рамото и тазобедрената шийка на левия крак

На територията на област Благоевград през уикенда са станали следните ПТП:

На 28.08. около 19:18 часа в ж.к. „Еленово“ в Благоевград лек автомобил „Фиат Браво“ с 30-годишен водач от Благоевград, извършвайки маневра на заден ход, блъснал 86-годишна жена, пресичаща пътното платно. Пешеходката е с фрактура на рамото и фрактура на тазобедрена шийка на ляв крак и е настанена за лечение в МБАЛ-Благоевград. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водача на автомобила е отрицателна.

На 29.08. около 17:25 часа на пътя между Добринище и с.Места лек автомобил „Фиат Пунто“ с 46-годишна водачка от с.Борово навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в лек автомобил „Мерцедес“. С гръдна травма е пострадала водачката на лекия автомобил „Фият Пунто“, а 50-годишен мъж, пътуващ в него, е с фрактура на китката. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.

На 29.08. около 23:00 часа между с.Долно Дряново и с.Дъбница лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 33-годишен водач от с.Кочан, община Сатовча навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в лек автомобил „Фиат Пунто“. В резултат на инцидента, с разкъсно-контузни рани по главата е пострадал водачът на лекия автомобил „Фолксваген Голф“, а с контузия на гръден кош е пострадало 17-годишно момиче, пътуващо в лекия автомобил „Фиат Пунто“. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отрицателни.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)