Избрани Новини

The Brava Balkan fest се отлага за догодина

Благоевград Лайф

07-09-2021, 19:19

Снимка:

Община Благоевград

Автор:

blagoevgrad.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Втори ден се лее рок над Дъбрава

Започва ДъБрава Балкан Фест

Рок, жесток рок се носи над Дъбрава! (галерия)

Кметът Стоянов: Ще се завърне с двойна сила през следващата година

The Brava Balkan Fest 7, който трябваше да бъде проведен на 10 и 11 септември, няма да се състои поради наложените противоепидемични мерки от МЗ. Новината беше официално съобщена от кмета на Благоевград Илко Стоянов и Росен Георгиев, председател на управителния съвет на Асоциацията за европейско развитие на българското село.
„Загрижени сме за здравето на хората и сме на мнение, че обществото трябва да бъде единно, особено тогава, когато се наслаждава на подобни прояви. Това е един от най-добрите фестивали на територията на Благоевград, а ние искаме да запазим духа на обединението и свободата“, заяви Илко Стоянов.
Той поясни, че в момента се коментира и промяна на самия месец, в който фестивалът може да бъде проведен, ако това се наложи.
„The Brava Balkan fest ще се завърне с двойна сила през следващата година, убеден съм, че и тогава програмата ще бъде изключително добра“, каза още кметът.
Росен Георгиев поясни, че към момента вече има сключени стратегически партньорства, които ще дадат възможност да се добавят нови, непознати елементи към следващото издание.


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов