Избрани Новини

Bwin следи всички мачове на Пирин на живо и дава бонуси

Спорт

23-09-2021, 16:16

Автор:

blagoevgradutre.bg

Всичко от Автора

Нуждата от нови отбори в професионалното първенство на страната е повече от подчертано. След като отборът на Пирин Благоевград успя да премине през ситото на Втора лига, днес можем да открием, че орлетата определено изпълняват своята заявка, че ще посрещнат своята 100-годишнина в професионалното първенство.

Проблемът в този случай е, че техният блясък определено не може да се види, особено след като точковият им актив не отговаря на сезона от миналата година. Освен феновете, забелязваме и внимание от букмейкъра Bwin, чието ревю може да видите тук - https://efirbet.com/bwin-bonusi/ и също така да се запознаете с някои от активните спортни прогнози. Както се досещаме, букмейкърът все пак остава оптимист относно представянето на отбора на Благоевград.

Макар и труден, стартът ни показва, че футболистите са успели да извоюват една победа, а това не е чак толкова страшно. Момчетата на Уорън Фийни направиха един невероятен сезон миналата година, но не трябва да забравяме, че има някои пречки, когато заговорим за професионалния футбол. Необходимо е много време и усилия, за да може всеки атлет да започне да играе на високите обороти, които се изискват в това първенство. Ако сте песимисти и сте очаквали някакъв невероятен скок напред във времето, не бързайте - господата започнаха новия сезон във време, в което българският футбол спокойно може да подчертае своя възход и конкуренцията е неузнаваема тази година.

Големите грандове знаят как да играят футбол, докато дългата пауза за Пирин може да се отрази по един или друг начин. Нека не забравяме, че първото изпадане се случи преди 10 години, а второто преди 4. Следователно е необходимо малко време и търпение. Никой не иска да вижда градският тим да се намира в тази позиция, но трябва да бъдем оптимисти. Все пак се намираме в началото на сезона и подобен точков актив не трябва да ни притеснява. Спокойно можем да забележим, че момчетата на Фийни са малко объркани, но вече познават погледа на победата и няма да се огънат толкова лесно.

От гледна точка на спортните анализатори, посоченият бранд предлага добри ставки за родното първенство, като коефициентите за Пирин също влизат в категорията на добрите. Въпреки някои вътрешни проблеми на ръководството и твърденията, че наставникът може да бъде сменен, не трябва да забравяме, че това не е някогашния Пирин, който се опитваше да направи чудото - тук имаме качествена селекция, която в бъдеще време ще разгърне своя потенциал. Също така не трябва да забравяме, че клубът има английско влияние и това определено се подчертава.

Все пак не трябва да забравяме, че през последния сезон станахме свидетели на изпадането на някои новопристигнали отбори, ала дори това не трябва да ни притеснява, Пирин направиха заявка и воюваха за тази позиция през целия сезон, като именно тяхното присъствие във Втора лига се оказа ключово и привлече вниманието на зрители, които дори не подозираха, че там интригата е достигнала нивото на всяка друга професионална лига в Европа. Битката между първия и втория беше достойна за уважение, следователно с малко повече активност и мотивация на играчите, шансовете започват да се движат в положителната посока.

Треньорите често обичат да говорят за футболното наследство и създаването на играчи, ала за тази цел трябва време, а за Пирин е предостатъчно – сезонът може да не е най-цветният, но очакваме да покажат своите способности в близкото бъдеще.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов