Избрани Новини

Nostrabet с иновативна платформа за прогнози за футболни мачове

Спорт

24-09-2021, 13:57

Автор:

blagoevgradutre.bg

Всичко от Автора

В последно време има един елемент към спортните залози, който експертите не спират да препоръчват – прогнозите. Не случайно ще открием, че платформата на анализаторите от Nostrabet има секция с прогнози за футболни мачове днес и някои от очакваните сблъсъци в следващите дни. Тук обаче трябва да обърнем внимание на някои много важни подробности, за да можем да заявим и какво представлява тази иновация.

Онлайн платформата на анализаторите следи всички новости и предложения на лицензираните букмейкъри в страната. Тяхното присъствие определено дава предимство на читателите и може да посочи някои от основните елементи в една среща. Традицията на спортните прогнози и най-вече тези за футбол, повелява следните правила:

1. Никога не може да бъдете 100% сигурни, че една прогноза ще излезе и ще се изпълни така, както е описана. Прогнозите дават само един по-детайлен поглед, но никой не дава гаранции, защото все пак самият играч инвестира своите собствени средства, следователно трябва да покаже отговорност на играта.

2. Причината да съществуват е, че повечето анализатори обръщат внимание на статистиката, споделят своя опит и имат повече време да изчислят някои закономерности. След като сме сигурни, че ако въведем математика и статистика в развлекателна индустрия, най-вероятно почитателите никога повече няма да се върнат, всичко се свежда до минималните и по-семпли комбинации и обяснения.

С оглед на тези подробности ще открием, че секцията за  прогнози ни предлага сериозен и професионален поглед към играта в почти всяко интересно европейско първенство, както и престижните турнири на УЕФА. Тук не трябва да забравяме, че присъства и добре познатото родно първенство, като нека не забравяме, че всеки един читател може да се включи и да коментира дадена прогноза. Секцията на анализаторите винаги е била отворена и социалният фактор е добре дошъл. Можем да открием, че родното първенство също не е пропуснато.

Ще се изисква малко време, за да се обърне внимание на всеки отбор и неговото индивидуално представяне – все пак изисква се време за анализ и оценка на формата на играчи и тимове. След като няма сигурност и гаранция за успех, защо спортните прогнози са толкова необходими и търсени. Отговорът е елементарен: колкото повече информация имате, толкова по-високи стават вашите шансове.

Ако знаете, че статистически погледнато, даден тим не само не се представя добре, но и очевидно има достатъчно контузени играчи, няма смисъл да имате висока оценка за  него – това ще се посочи в една прогноза. Ако обаче знаете, че трансферният прозорец е завършил успешно и са привлечени свежи сили, тогава оценката им шансът им изобщо не трябва да се смятат за ниски, даже напротив.

Феновете често се обединяват на интереси и клубни страсти, но обикновено букмейкърите се смятат за  основният опонент при правенето на прогнози, в тази платформа е сигурно, че ще може да се насладите на много по-голяма свобода и още по-важното е, че спокойно може да споделите някои от вашите заключения относно любимите тимове и тяхното представяне на терена. Нека не забравяме, че запалянковците могат да харесват прогнозите и да помогнат на аудиторията да се ориентира относно качествените анализи и тези, на които човек не трябва да се доверява.

Футболните прогнози и анализи са инструмент, който може да подобри представянето в избран букмейкър – препоръчваме да се насочите към лицензираните – и все пак подчертаваме, че не дава сигурност за успех, той е възможност. Впрочем всяко едно предложение е възможност, а както знаете, спортните залози трябва да са с равни шансове – между играчите и оператора. Забавлявайте се отговорно и разумно, когато говорим за спортни страсти в букмейкърска платформа.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов