Избрани Новини

Владимир Димитров с поредно отличие – шампион и абсолютен шампион на Balkan Grand Prix 2021

BALKAN GRAND PRIX е турнир по бодибилдинг, включен в календара на NPC Worldwide

Владимир Димитров, родом от село Полето, община Симитли, отново ни даде повод да се гордеем с него, след като днес стана шампион и абсолютен шампион в категория до 80 кг на Balkan Grand Prix 2021! Влади беше безупречен в своето представяне, като успя да се класира на почетното първо място, след месеци усилени тренировки и лишения и надвивайки сериозна конкуренция от страната и не само.

„Много съм щастлив от резултата, който успях да постигна на Balkan Grand Prix 2021. Всичко това нямаше да бъде възможно без помощта на моето семейство, на треньора ми Благой Ангелов, на кмета Апостол Апостолов и на Стефан Апостолов. Искам да изкажа специалните си благодарности към всички тях за подкрепата, която ми указаха! Тази победа е не само моя, но и на всички тях“, каза Владимир Димитров в първите минути след края на спортната надпревара.

BALKAN GRAND PRIX е турнир по бодибилдинг, включен в календара на NPC Worldwide. Спортно шоу с международно участие и заявка за това да се наложи като ежегоден и развиващ се турнир.

Победителите в отделните категории на BALKAN GRAND PRIX придобиват правото да участват на професионални квалификации на големи международни турнири.

BALKAN GRAND PRIX е начало на нов етап в развитието на бодибилдинга и фитнеса не само в България, но и на Балканския полуостров. Комерсиално шоу, проведено по правилата и стандартите на NPC Worldwide, което има за цел да покаже красотата и хармонията на човешкото тяло, стремежът към съвършенните пропорции и единството на волята и духа за постигането на желания резултат.

Турнирът се проведе под егидата и по правилата на NPC Worldwide и официално е включен в календара на федерацията. Календар с турнири, провеждащи се на пет континента с участието на хиляди атлети. Победа в такъв турнир е крачка към професионалният бодибилдинг и мечта за всеки атлет.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)