Избрани Новини

Стоян Стоев, ПП ГЕРБ - Благоевград: Отправихме молитва за българския народ

"Дано да бъдем мъдри, обединени и всеки ден да се стремим да сме поне малко по-добри", пожела той

Стоян Стоев, кандидат-депутат от листата на ПП ГЕРБ - Благоевград, поздрави във Фейсбук страницата си приятели и съмишленици по-случай Петковден:
В деня на Света Петка, с приятелите и съмишлениците, се събрахме, за да запалим свещ и да се помолим за по-добрия утрешен ден.
Една от най-древните църкви в нашия край, разположена в най-малкия град в България – Мелник, днес празнува храмовия си празник. Избрахме това място – да почетем светицата, но и историята на нашия регион.
За Света Петка Параскева Епиватска и Търновска казват, че е небесна закрилница на българите, в родината ни и отвъд нейните административни граници.
От утре официално сме в кампания, трета за тази година. Затова и днес формално дадохме началото на това начинание и отправихме молитва за българския народ. Големи изпитания ни чакат. Дано да бъдем мъдри, обединени и всеки ден да се стремим да сме поне малко по-добри.
За дните от утре до Димитровден хората казват, че са „мръсни дни“. Съвпадение ли е, че в тези дни и кампанията започва? Затова и решихме, преди те да са започнали, да положим нашето начало на този толкова почитан и обичан български празник. И дано дъждът да е предвестник, че всичко ще върви „по вода“. Ще се опазим от сплетните и ще бъдем на висотата на отговорността.
Света Петка да Ви закриля – Вас и Вашите близки, и всички българи, където и да се намират по света!


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов