Избрани Новини

20 ромски ученици от Кюстендил ще учат английски език по проект “Код Успех” (снимки)

Дейностите ще се изпълняват в четири града - Кюстендил, Пещера, Сливен и Лом

Сдружение "Ларго" - Кюстендил стартира изпълнението на проект за обучение по английски език на ученици “Код Успех”. Проектът се осъществява с подкрепата на Тръст за Социална Алтернатива/Trust for Social Achievement
Дейностите ще се изпълняват в четири града - Кюстендил, Пещера, Сливен и Лом. 20 ученика от кв."Изток" в Кюстендил ще получат възможноста да обогатят своите знания и умения по езика. Чрез интерактивни методи и активна работа с учител, във виртуална среда, те ще повишат както писмените, така и говоримите си умения по английски език.
В предните два транша на програмата Сдружение "Ларго" се доказа като лидер с високите постижения на учениците от Кюстендил, както и с постоянството им в учебния процес. Всичко това се дължи на много усилена и активна работа, с ученици и техните родители. 
Освен през интензивно обучение, учениците също така ще участват и в редица образователни лагери, на които освен да се докоснат до английския език, ще имат възможност и да обогатят много свои умения.
В Деня на будителите си припомняме как достъпът до образование и образователни възможности, подкрепени с усилена борба за успех и подкрепа, могат да доведат до високи резултати. Точно каквито постигат учениците от Кюстендил благодарение на подкрепата, която получават от Сдружение "Ларго".


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов