Избрани Новини

Цветан Цветанов и кандидати за евродепутати от ПП ГЕРБ ще посетят Област Видин

Kандидати за евродепутати от ПП ГЕРБ ще посетят Област Видин на 07.05.2014 г. (сряда). В 11:00 часа заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, водачът на листата на партията Томислав Дончев и кандидатът за евродепутат Владимир Уручев ще се срещнат с членове и симпатизанти на партията на пл. „Възраждане“, гр. Белоградчик. Кандидатите за евродепутати ще бъдат придружени от народния представител и областният координатор на ГЕРБ-Видин Владимир Тошев. В 13:00 ч. Цветанов, Дончев и Уручев ще разговарят с жителите на град Димово, на централния площад.

В 16:00 часа заместник-председателят на ГЕРБ и кандидатите за евродепутати ще посетят град Кула, където ще се срещнат с членове и симпатизанти за партията на централния площад.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Видин. В изградена предизборна шатра на площад „Бдинци“ Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Мария Габриел и Владимир Уручев ще представят пред гражданите на Видин основните приоритети на кандидатите на ГЕРБ за членове на Европейския парламент.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов