Избрани Новини

Хилда Казасян пее тази нощ на сцената на бургаската опера

Концертът на 10 май в Бургас е част от националното турне на певицата „Jazz&Me”

Невероятната джаз-прима Хилда Казасян ще блесне тази вечер на бургаска сцена. Концертът й ще събере феновете на джаза в морския град в Операта. Гостуването на Хилда е част от националното й турне „Jazz&Me” и е истинско събитие за Бургас. „Jazz&Me” е и името на новия албум на певицата, част от който бургазлии ще могат да чуят днес, 10 май от 19:00 часа.

Довечера Хилда заедно с Христо Йоцов, Михаил Йосифов, Живко Петров и Милен Кукошаров ще излязат на сцената на Държавна опера – Бургас, за да поднесат на слушателите истинска музикална приказка. Морският град е втората спирки в националния тур на Хилда, който започна вчера от Русе. След Бургас турнето продължава във Варна, Велико Търново, Стара Загора, Пловдив и София. Всички концерти са в музикални театри в страната.
Специален комплимент към бургазлии е, че ще са едни от първите, които ще чуят на живо последния сингъл на дамата с кадифен глас "Луди пеперуди”. Песента по музика и аранжимент на Христо Йоцов и по текст на Добромир Славчев ще зареди публиката с пролетно настроение. „Луди пеперуди” вече има и видеоклип, в който гостува очарователната Милица Гладнишка.
По време на концерта, почитателите на Хилда Казасян не само ще открият какви тайни крие новият й албум „Jazz&Me”, но ще могат да се върнат назад във времето с най-известните й парчета от: „Cover girl”, “Защо не”, “Сложи си ципа на устата” и „Замълчи, замълчи”.
"Аз съм изключително щастлива, защото това турне сбъдва моя отдавнашна мечта. Нямам търпение да споделя тази емоция с вас. Чакам ви!“, казва Хилда Казасян малко преди старта на турнето. Билети за концерта на 10 май могат да бъдат закупени от касата на Бургаската опера, както и от мрежата на Еventim. Цената им е: 10, 15, 20 и 25 лева.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов