Избрани Новини

Футболни таланти от Крупник шампиони в община Симитли

С футболни мачове за децата от началния курс започна седмицата спорта за малчуганите в община Симитли. В понеделник, в късен следобед, едни срещу други на игрището в двора на гимназията в Симитли се изправиха сборните отбори, 1-ви-2-ри клас и 3-ти-4-ти клас, от училищата в град Симитли и в село Крупник. При най-малките, домакините водеха в мача минути преди последния съдийски сигнал, въпреки изключително равностойната игра и оспорвана битка. Децата от Крупник обаче обърнаха в последната минута и оформиха крайното 3:4, информират от Симитли.

При по-големите, 3-ти-4-ти клас, тимът от Крупник убедително се наложи над връстниците си от град Симитли със 7:4. В състава на симитлийския отбор обаче играха ключови състезатели след грип и настинка, което, според формалните домакини в срещата, е оказало значение за крайния резултат.

Така от турнира по футбол „Малки шампиони”, в седмицата на спорта, купите отидоха в село Крупник.

Състезанията продължават в различните дисциплини спорт. В четвъртък е кулминацията със „Среща на поколенията” – от 18.00 часа във физкултурния салон на училището в град Симитли.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов