Избрани Новини

Социалистите се стегнаха за Бузлуджа, напръскаха срещу змии и комари

2500 се качват организирано от Стара Загора, освен речи ще слушат рап

2500 социалисти и симпатизанти на БСП от Старозагорско ще се качат организирано с автобуси на Бузлуджа, за да участват в традиционния събор на левицата утре. Според областния председател на партията Васил Самарски, броят на тазгодишните мераклии да чуят словото на новия партиен лидер Михаил Миков бил почти двойно по-голям от миналата година.
Заявени са 50 автобуса за организираното пътуване от 11-те общински организации, но никой не може да каже колко души ще се качат с личен транспорт.
Още от миналата седмица са окупирани всички хижи и хотели в района на старопланинския връх. През миналия уикенд е окосена тревата на Историческа поляна, извършено е пръскане на пространството с препарати срещу кърлежи, комари, гризачи и змии. Коват се пейки и маси, подготвени са и няколко палаткови лагера.
Турнир по пейнтбол организира Младежкото обединение в БСП. Битката ще е под наслов "Честна игра" и в нея ще се включат млади социалисти и млади депутати от левицата. Всички участници ще получат грамоти, а за първите три отбора ще има награди.
Вечерта за доброто настроение на привържениците на столетницата ще свири младежката група "Gold Rush", ангажирани са диджеи и рапъри.
Заради събора на 2 август за времето между 8 и 12:30 часа ще има ограничение за преминаване на по-тежки от 3.5 т автомобили през прохода "Шипка".

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов