Избрани Новини

Николина Чакърдъкова: Чувствам се като Левски!

С тези думи започна днешната дискусия водачката на листата на АБВ за 1 МИР-Благоевград Николина Чакърдъкова

"Аз съм Николина Чакърдъкова в "нетърговски вид". Имам честта да бъда водач на листата на АБВ в моя роден край. Дълго се колебах, но когато у нас става въпрос да се действа, всеки дава леко назад. Аз обожавам родината и затова приех! " Това накратко сподели тя относно своето решение да стане част от листата на ПП АБВ.

"Сега не му е времето да пеем, сега не съм певицата Николина Чакърдъкова. В момента се чувствам като Левски. Някога той не е бил разбран и обикалял от врата на врата. След 136 години, аз се чувствам по същия начин.".

Пред симпатизантите на партията Чакърдъкова заяви, че ще се бори за това децата на България да остареят тук. По нейните думи трябва да се оживят селата, за да се прекрати престъпността. "Освен за себе си, ми се иска да съм полезна на другите. Аз ще бъда мост над тази яма, която е зейнала между политиците и хората. Ще работя за силна държава, а не за държава на олигарсите", каза още Пиринския славей.

Тя не остана безразлична и към Вигенин като заяви, че като вътрешен министър той не е направил най-проста сметка за позицията си за Русия. "Защо да си първият на гол кръст с пищови? ", попита Чакърдъкова. "За мен това се нарича предателство!", категорична бе тя.

"Ние от АБВ имаме мъжествеността да кажем "Стоп". Направили сме план за 6 години за красива къща - до ключа. Не сме като Бареков да обещаем, че утре всичко ще се оправи. Задължително е да бъдем незаобиколим фактор. Готова съм за коалиция с всеки с добро предложение и опозиция за всяко лошо решение", завърши Пиринския славей.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов