Избрани Новини

Каним всички, които твърдят, че ГЕРБ си прави пиар, да дойдат да помагат и да работят

Това заяви водачът на листата на ГЕРБ - Кюстендил Кирил Калфин при разчистване на щетите от наводненията в село Дълги дел

„Нека всички, които говорят, че ПП ГЕРБ си прави пиар, да дойдат и да помогнат на хората, както правим ние. Каним ги да работят, да помагат на хората, а не да се показват по медиите и да организират нови Костинбродски афери". Това заяви водачът на листата на ГЕРБ - Кюстендил Кирил Калфин при разчистване на щетите от наводненията в село Дълги дел. Всички кандидат-депутати от листата на ПП ГЕРБ от 10 МИР-Кюстендил се включиха да помогнат на пострадалите от наводненията в монтанското село. Вторият в листата Емил Гущеров също призова кандидат-депутатите на другите политически сили да преустановят предизборната си кампания, за да се включат и да помогнат в бедстващите райони.

„Жива и здрави да сте всички и да продължите да помагате. Вчера и г-н Цветан Цветанов дойде да помогне в селото ни. Заедно с едни момчета почистиха цялата ми градина, махнаха скъсаната мрежа на оградата и разчистиха натрупалите се боклуци в двора", сподели пред зам.-кмета Виктор Янев дядо Дойчин, чиято реколта е изцяло унищожена от наводненията. В доброволческата акция се включиха и част от младежите от структура на ГЕРБ - Кюстендил. Само за месец младежите за втори път помагат в бедстващ район, след като в началото на август бяха доброволци и в пострадалия от наводненията Бяла Слатина. До този момент, днес кандидат-депутатите от ГЕРБ - Кюстендил са почистили над 10 пострадали къщи.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов