Избрани Новини

Драматичен театър - Благоевград с постановки в Сандански

Детски музикален спектакъл „Лудориите на котарака с чизми” гостува в Сандански

Детски  музикален спектакъл „Лудориите на котарака с чизми” по Шарл Перо с  режисьор Стефан Поляков ще бъде изигран в Сандански, съобщи dariknews.

Забавен и зрелищен  музикален спектакъл, в който един умен и смел котарак успява да  надхитри и победи коварния царски съветник, горските разбойници и  Великана. Той е хитър, амбициозен, умен, великодушен, верен приятел,  ловък, смел, находчив, съобразителен, целеустремен и изобретателен.  Помага на своя господар - момъка Блез от бедняк да стане един от  най-богатите в кралството мъже, да се ожени за красивата и богата, но  капризна и своенравна принцеса.

Предствалението ще се играе на 22  октомври от 10:30 и 15:30 часа. В 18:00 часа ще бъде представена  постановката „Как Писар Тричко не се ожени за Царкиня Кита, с китка  накитена” от Никола Русев, постановка Рашко Младенов. В нея един цар и  една царица търсят жених за своята дъщеря Кита.

Смешен разказ, в който  не е важно защо, а как Писар Тричко не се ожени за Царкиня Кита.  Представленията се играят на сцената на Дом на културата – Сандански.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов