Избрани Новини

Отпразнуваха 55 - годишен юбилей на забавачница

ОДЗ "Радост" в Симитли събра поколения учители и ученици

55 години детски усмивки отпразнува ОДЗ – "Радост" в Симитли. Точно преди 55 години в Симитли отваря врати първата забавачница. Юбилеят събра на мило тържество възрастни педагози, които са поставили основите на предучилищното възпитание в Симитли и тези, които са доразвили и продължават делото на предучилищната грижа и образование. Талантливите деца от ОЗД "Радост" сътвориха истинска празнична феерия, която допълниха изпълненията на игривите госпожици от мажоретния състав и ансамбъл "Веселие". Празникът ръководиха веселите кака Поли и бате Брано, а най - заслужилите за грижата към децата бяха отличени с плакети и грамоти на признателност.

Плакети и грамоти за признателност получиха Здравка Петрова, първа учителка в Симитли, награда посмъртно бе връчена и на първия директор на ОДЗ "Радост" - Николина Михайлова.

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов получи едно от най-ценните си отличия – детското - за приноса в предучилищното възпитание в съвременната му история, за грижата към най - малките, за инвестициите и уюта, който общината осигурява на децата в забавачницата. Грамота на признателност за юбилея на ОДЗ "Радост" получи и заместник - кметът по хуманитарните дейности Евгения Георгиева, предаде struma.com.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов