Избрани Новини

Кирил Калфин: Основното ми задължение е да бъда близо до хората

Десетки граждани от Кюстендил и Дупница посетиха първите приемни на народния представител от ГЕРБ Кирил Калфин

На срещите дупничани и кюстендилци помолиха за съдействие по свои лични въпроси, но поставиха и казуси, касаещи населените им места. Калфин подчерта, че основното му задължение като народен представител са именно срещите с гражданите, с хората, които са му гласували доверие и трябва да им бъде полезен с каквото е възможно. Това именно са моите работодатели, подчерта още депутатът.

"За голяма моя изненада се поставяха въпроси, свързани не само с търсенето на работни места, а и въпроси, касаещи развитието на региона ни. Развитието на икономиката, на социалната политика, което ми направи много добро впечатление. Това, което споделяха хората е, че трябва да работим заедно, за да се развива регионът ни положително", коментира Кирил Калфин. "Срещнах се с десетки граждани и в двата града, удовлетворен съм, защото, макар и много изморителни, срещите бяха много полезни. Във връзка с дейността на администрацията се постави въпросът как да бъдат ускорени административните процедури и административната работа като цяло. Трябва по-експедитивно и по-качествено да се работи и ние ще се опитаме да го направим. В тази посока смятам да направя срещи с кметовете на Кюстендил, на Дупница и на другите населените места", сподели депутатът от ГЕРБ.

Следващият понеделник, 24 ноември, Калфин ще се срещне с граждани на общините Бобошево, Кочериново и Рила. "След това започвам приемни и по селата, за да улесня хората, които живеят там. По време на кампанията дадохме такава дума на избирателите си, че ще правим приемни и в  малките населени места, и смятам да я удържа", каза още народният представител.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов