Избрани Новини

Отровен ли е бившият възпитаник на МУ-Плевен?

Фейсбук профилът на студента изчезна, бащата съзря прикриване на убийство

Полицията изпрати спешни проби от храната и алкохола, сервирани на частното парти в хотел "Луксор", завършило с мистериозната смърт на 22-годишния бившия възпитаник на МУ-Плевен Раид Шемери. В понеделник тази седмица пробите са изпратени за качествен анализ в София, резултатите се очакват в началото на следващата седмица. По време на огледа, хотелът е буквално претърсен милиметър по милиметър, но съмнителни вещества не са открити. Очакват се и резултатите, които изпратиха за анализ и от съдебна медицина в Благоевград, заради категоричните съмнения за наличието на "странни субстанции" и вещества, открити при аутопсията на Раид.

Бащата на момчето Ала Ел Шемери пък е категоричен, че синът му е бил отровен, визирайки и предишен случай в хотел "Луксор", при който служителка се натровила от кекс с марихуана и починала.

"Извършено е престъпление. Изпратил съм писмо чрез Външно министерство и чрез посолството в София до Ирак с искане да се намесят и да искат българските власти да разкрият случая. Ще стигна и до Европейския съюз. Настоявам за истината”, категоричен е Ел Шемери пред "Флагман".

Той е озадачен и от изчезването на Фейсбук профила на сина му, което също било знак, че някой цели да прикрие нещо. В него младият каратист, който допреди година учил в Плевен, е публикувал снимка от същата вечер, в 1,28 часа след полунощ, на която ясно се виждало, че е в перфектно състояние и няма дори и сянка от опиянение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов