Избрани Новини

БК Академик поднови тренировки с ново попълнение

Десет състезатели се включиха в първото занимание

Баскетболистите на Академик Благоевград направиха първа тренировка след Коледно- новогодишните празнициР ящдф;ьуь struma.com. Десет състезатели се включиха в първото занимание за 2015 година. Сред тях е и новото – старо попълнение Антонио Илиев.

След шест месеца в отбора на Спартак Плевен, където бе със статут на резерва, Антонио се връща в Академик. През миналия сезон първенството на Б група, Илиев бе втори реализатор на Академик, след Николай Трайков. Наставникът Божидар Гьорев заяви, че ще разчита много на Антонио за останалите 15 мача до края на шампионата. Първият от тях е срещу Академик Варна в неделя 11 януари от 18.00 часа. Академик ще гостува на предпоследния във временното класиране, тим който има девет загуби в девет мача. Благоевградчани ще търсят задължителна победа, за да останат в борбата за челните места. Наблюденията на треньорския екип в първата тренировка са, че за десет дни пауза някои от състезателите са по натрупали излишни килограми.

В тази връзка през тази седмица тренировките ще бъдат предимно кондиционни, за да бъдат стопени тези килограми и състезателите да навлязат в оптимална форма за предстоящите мачове от първенството.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)