Избрани Новини

8 отбора мерят сили в Общински футболен турнир в зала

Състезанието се провежда от днес до 11 февруари в Гълъбово

Всяка вечер ще се играят по 2 мача между 8 отбора от Гълъбово и Стара Загора. Срещите се провеждат от 18:30 и 19:30 часа в спортната зала на Гълъбово.
Наградният фонд включва 500 лева лично от кмета на Гълъбово Николай Тонев и 400 лева награда от общината за отбора победител в общински турнир по футбол в зала. За второто място наградата от общината е 300 лева, а за третото 200.
Футболният турнир в зала е традиционно от спортния календар на община Гълъбово и се провежда всяка година в началото на месец февруари.
Отборите са разделени на две групи, от двете групи ще играят по мач всяка вечер, без събота и неделя, а финалът и награждаването ще бъдат в сряда 11.02.2015 г.
Отборите от първата група са: Ремиза, Траките и Каталунците от Стара Загора, Диамант –Гълъбово. Втората група: Община 1, Община 2, Синьото и БиЧ, всичките от Гълъбово.
Миналата година турнирът спечели Ремиза- Стара Загора, на второ място бе Община 1 - Гълъбово, а на трето се класираха Траките Стара Загора. Тази година с най- големи амбиции за победа е отборът на Община 1. Гълъбовци ще им стискат палци, тъй като всички отбори са добре подготвени и състезанието ще бъде много оспорвано.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов