Избрани Новини

"Велбъжд“ загуби при гостуването си на "Конелиано“

Втора поредна загуба инкасира отборът на "Велбъжд“ от началото на пролетния дял в Югозападната „В“ група, съобщава viaranews.com. Кюстендилци загубиха с 1:2 като гост на "Конелиано“ (Герман) в отложена среща от 17-ия кръг, а поражението дойде в четвъртата минута на добавеното време.

Домакините откриха резултата в 43-тата минута с гол от дузпа, реализирана от Викторио Павлов. След по-добра игра през второто полувреме футболистите на Юлиян Кръстев успяха да стигнат до равенството. В 80-ата минута след изпълнение на тъч в английски стил Жорж Георгиев изпрати топката в наказателното поле, където футболист на домакините я отклони с глава в собствената си врата за 1:1. Успехът за „Конелиано“ дойде в даденото продължение на двубоя, когато след колективна грешка в защитата на гостите топката попадна у футболист на домакините и той от непосредствена близост реализира победното попадение за 2:1.

„Велбъжд“ е на 8-о място с 21 т., колкото имат 9-ият и 10-ият „Вихрен“ и „Струмска слава“. В следващия кръг (тази неделя, 22 март) кюстендилци гостуват на „Вихрен“ в Сандански.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов