Избрани Новини

Норбеков - син вече е жител на Бургас

Животът

27-03-2015, 18:01

Снимка:

снимка, е бургас

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Норбеков инкогнито в Малко Търново със стотина последователи

Той иска да получи българско гражданство, защото хората в страната са по-духовни от европейците

Шухрух Норбеков вече е бургаски гражданин. Той си е купил апартамент в Слънчев бряг и предвижда да доведе в града и семейството си. Това сподели синът на създателя на Московския институт по самовъзстановяване - Мирзакарим Санакулович Норбеков, който ще открие в Бургас новата учебна здравна година по системата на своя баща.

По време на срещата Норбеков - син изнесе интересни подробности около техниките за самовъзстановяване, уточнявайки, че здравето на човек зависи предимно от неговата духовна сила и воля. "Чистите духовно хора са много по-здрави от тези, които изпитват негативни емоции и успяват да заблудят с действията си самите себе си.  Доверието, желанието ни да виждаме доброто в хората, дори то да е само една малка част от тях, ако изберем ценностите, посочени в Светото писание, то ние ще можем да се предпазим от много болести. Боледуването на тялото ни се дължи най-вече на емоциите", каза пред BurgasUtre.bg, Норбеков - син.

Той обясни още, че при жените главен виновник за почти 90 на сто от гинекологичните заболявания били мъжете. Причината била обидата като основа на развитието на този тип болести.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов