Избрани Новини

Цветан Цветанов: Ще намалим бюрокрацията, за да облекчим бизнеса и хората

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кресна Атанас Махлелиев е млад човек, който иска да да помогне на бизнеса

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кресна Атанас Махлелиев е един млад човек, който иска да се върне в родния си град, да помогне на бизнеса, да помогне на хората, да стабилизира икономически и финансово общината. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб  на ГЕРБ и зам.председател на партията Цветан Цветанов по време на разговорите си с работниците и ръководството на завод „Енергоремонт“ в Кресна.

Цветан Цветанов подчерта, че общини с бюджети в размер на 3-5 млн. лева, какъвто е бюджетът на община Кресна, са направили много, защото са усвоили около 15-20 млн. лева по оперативните програми. „Искаме това да се случи и с Кресна, защото до момента тук почти лисват европейски средства, а европейската солидарност е в помощ и на бизнеса и на местните хора“, каза още Цветанов. Той изрази увереност, че бъдещото управление на Кресна в лицето на Атанас Махлелиев ще намали бюрокрацията в общината, за да се облекчи и бизнеса и хората. Зам.председателят на ГЕРБ призова хората да гласуват в номер 9 в бюлетината за по-добро бъдеще на община Кресна. „Искаме и Кресна да покаже след 4 години видими резултати“, заяви Цветан Цветанов.

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Атанас Махлелиев заяви, че иска чрез него да дойде промяната в общината, да дойдат европейските средства. „Ние от ГЕРБ работим за хората. Искаме по-добри условия за живот за нас, за нашите деца. На 25-ти октомври ми гласувайте доверие и ще бъда пример как един млад човек се връща в родното си място и става успешен кмет“, каза Атанас Махлелиев.

На срещата с работниците в „Енергоремонт“ присъстваха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народният представител Димитър Танев, кандидатът за кмет на Кресна Атанас Махлелиев, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства в община Кресна.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов