Избрани Новини

Цветан Цветанов откри кампанията на ГЕРБ в Благоевград

Досегашният кмет и кандидат за втори мандат на Благоевград Атанас Камбитов направи кратък отчет на реализираните проекти

Атанас Камбитов с неговия устрем и силен екип постигнаха много в Благоевград. Трябва ни убедителна победа във всички общини, която да даде перспектива на целия регион. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Благоевград.

"ГЕРБ залага на отбора и на конструктивното говорене. Видимата промяна става само тогава, когато ГЕРБ управлява. Трябва да постигнем убедителни победи в област Благоевград, за да можем да застанем с високо вдигната глава пред хората", заяви той. Според зам.-председателя на ГЕРБ, днес България има стабилно правителство в лицето на Бойко Борисов.

"Имаме воля за реализирането на всички предизвикателства пред България. Бойко Борисов е човек на действието, на отговорността и на реалните политики. Благодарение на това, още през 2016 -2017 г. ще можем да се движим безаварийно по автомагистралата "Струма" до границата", посочи още Цветанов.

"Ние сме ГЕРБ – залагаме на свършена работа, на подписаните нови европейски програми, на авторитета на Европейската комисия, на направените магистрали. Скоро ще е готова и АМ „Струма“. Щеше да бъде готова, ако не беше кабинета „Орешарски“. Ние залагаме на видими резултати, които хората виждат и усещат“, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Благоевград Атанас Камбитов. Той подчерта, че общината има реализирани проекти за милиони левове, без нито една санкция.

"Над 90% от панелните жилища в Благоевград ще бъдат санирани до края на 2016 г. Работим по проекти за над 480 млн. лева за следващия програмен период", обясни Камбитов.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел поздрави с видеообръщение жителите на Благоевград. Като зам.-председател на Групата на ЕНП в Европейския парламент тя подчерта, че кандидатите за кметове на ГЕРБ имат подкрепата на Европейската народна партия.

"Всички в Европейската комисия знаят за модела на интелигентно управление и устойчиво развитие на Атанас Камбитов в Благоевград. Постигнатото от екипа на Камбитов и ГЕРБ в местния парламент доказа, че когато местната власт и гражданите са обединени, резултатите са видими. Днес Благоевград е модерен и проспериращ европейски град. Лично Жозеф Дол отбеляза развитието на Благоевград. Високата оценка на работата на Атанас Камбитов е силен знак. Отборът, воден от Камбитов, ще бъде онзи мощен двигател, който ще помогне на Благоевград да продължава да се развива стабилно", категорична бе Мария Габриел.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов