Избрани Новини

Георги Андонов: Запознайте се с моята визия за развитието на Гоце Делчев

Време е за видими резултати в община Гоце Делчев, заяви Андонов

"Няма да ви агитирам да гласувате за мен, както обичайно се прави на предизборно събитие. Но ще ви помоля да се запознаете с моята визия за това какво трябва да бъде бъдещето на община Гоце Делчев; как трябва да изглеждат градът и селата в общината. Ако вашата визия съвпада с моята, то тогава ще се радвам да ме подкрепите на 25 октомври." Това заяви кандидатът за кмет на община Гоце Делчев от ПП ГЕРБ Георги Андонов на предизборно събитие на централния площад в Гоце Делчев.

На събитието бяха представени кандидатите за кметове и общински съветници от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев. За да подкрепят Андонов, в Гоце Делчев пристигнаха Даниела Савеклиева, народен представител от Благоевградски избирателен район и областен координатор на ПП ГЕРБ-Благоевград, и Андрей Новаков, член на Европейския парламент.

Андонов заяви още, че кампанията, която той и ПП ГЕРБ водят, ще бъде изключително позитивна, а предизборната битка той приема само и единствено като битка на идеи и програми.

„Време е за видими резултати в община Гоце Делчев. Време е за промяна и тя ще дойде като на 25 октомври гласувате с номер 10 в бюлетината – това е номерът на ГЕРБ, номерът на победата”, обърна се към жителите на общината Даниела Савеклиева. По думите й е повече от очевидно, че Гоце Делчев може да бъде една модерна, европейска община само с един млад, модерно мислищ и амбициозен кмет като Андонов.

Евелина Стойкова, една от младите надежди в листата за общински съветници от ПП ГЕРБ – Гоце Делчев, се обърна към съгражданите си с думите, че желанието й е с екип от млади и амбициозни хора да се работи в посока на това Гоце Делчев да се променя с бързи темпове всяка минута, а не мудно– години наред.

"Време е да разчупим стереорипите, че „младеж“ и „политика“ са две несъвместими понятия. Време е да започнем да живеем с мисълта, че ние сме хората, които имат отговорността да градят бъдещето не само на община Гоце Делчев, но и на цяла България“, обясни мотивацията си да се кандидатира за общински съветник Стойкова.

Кандидатът за общински съветник в листата на ПП ГЕРБ от гражданска квота Мария Георгиева, обърна внимание на факта, че ПП ГЕРБ прави похвална крачка в посока на това да скъси огромната дистанция между граждани и политици. „Няма защо да отричаме, че я има – и в същото време е глупаво да сочим с пръст политиците и да ги обвиняваме за всичко. Напротив, само и единствено с работа и активно участие, можем да променим нещата, които не ни харесват“, заяви Георгиева.

„Виждали ли сте училището в Борово? Мислите ли, че е нормално през 2015 година децата да се топлят с печки на дърва? Смятате ли за нормално жителите на Борово да нямат спортна площадка, място за отдих“, попита Георги Найденов, кандидатът на ГЕРБ и досегашен кмет на с. Борово. „Отлагаме решаването на тези проблеми вече толкова много години, крайно време е да започнем да работим“, призова Найденов.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков подкрепи кандидатът за кмет на ГЕРБ в Гоце Делчев Георги Андонов и кандидатите за общински съветници и кметове на населени места в общината. Той призова хората да дадат своя глас на предстоящия вот за отбора на ГЕРБ, за да има видима промяна в общината, за да има инвестиции, средства от европейските програми и бъдеще за младите хора в Гоце Делчев и региона.

За да се запознаят с проектите на Георги Андонов за развитието на общината, на площад „Гоце Делчев“ е разположена изложба с пана, изобразяващи настоящото състояние на знакови места в Гоце Делчев, както и бъдещата им визия, която екипът на кандидат-кмета си е поставил за цел да осъществи.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов